قیامی, زهره, خدایی, حسین, حسینی, سید ولی. (1397). مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد. , 71(4), 352-360. doi: 10.22059/jfisheries.2019.271802.1073
زهره قیامی; حسین خدایی; سید ولی حسینی. "مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد". , 71, 4, 1397, 352-360. doi: 10.22059/jfisheries.2019.271802.1073
قیامی, زهره, خدایی, حسین, حسینی, سید ولی. (1397). 'مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد', , 71(4), pp. 352-360. doi: 10.22059/jfisheries.2019.271802.1073
قیامی, زهره, خدایی, حسین, حسینی, سید ولی. مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد. , 1397; 71(4): 352-360. doi: 10.22059/jfisheries.2019.271802.1073


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب