1.

مطالعة اثرات تجویز خوراکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس (Lactobacillus rhamnosus) بر پارامترهای بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در زمان مواجه با سمیت تحت کشنده مالاتیون

صفحه 306-316
سعید مرادی؛ علیرضا میرواقفی؛ کامران رضایی توابع

2.

ارزیابی تأثیر شرایط اکولوژیکی و متغیرهای فیزیکی رودخانه دینورآب استان کرمانشاه بر شاخص مطلوبیت زیستگاه ماهی شاه‌کولی سلال (Alburnus sellal Heckel, 1843)

صفحه 317-328
زهرا پیشکاه پور؛ هادی پورباقر؛ سهیل ایگدری

3.

ارزیابی توان تولیدمثلی و بافت شناسی گنادهای مولدین سیاه کولی مهاجر (Vimba persa) به تالاب انزلی و رودخانه سفیدرود

صفحه 329-341
مهدیه رستم نژاد؛ حسین خارا؛ محدثه احمدنژاد

4.

تأثیر اُزن زنی سریالی بر کیفیت آب پرورشی و شاخص های رشد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم برگشتی

صفحه 342-351
محمد باباپور؛ غلامرضا رفیعی

5.

مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد

صفحه 352-360
زهره قیامی؛ حسین خدایی؛ سید ولی حسینی

6.

تغییرات مورفولوژیک و توسعه مراحل لاروی ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

صفحه 361-373
بهرام فلاحتکار؛ معصومه استادی؛ مهدی رزاقی قاضیانی

7.

مطالعه پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی فلاورهورن (Vieja synspilus) تغذیه شده با سطوح مختلف هیدرولیز پوست گاو

صفحه 374-379
امیر ویسی؛ شهرام دادگر

8.

بررسی تنوع و تراکم جمعیت های زئوپلانکتونی رودخانه بهشت آباد استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 380-389
سمیه همتی؛ روح اله رحیمی؛ ایرج هاشمزاده سقرلو؛ رسول زمانی احمدمحمود

9.

بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه های جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium خلیج فارس با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 390-400
نیلوفر آقاجانپور سورکوهی؛ آریا باباخانی؛ مهدی طبرسا

10.

شناسایی اولویت بندی مزیت ها و ریسک‌های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (مطالعه موردی: مزارع حاشیه دریای خزر)

صفحه 401-407
ابراهیم مهر یوسفی؛ رضا اسماعیل پور؛ محمد رحیم رمضانیان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.