فرخ زاده, سارا, محمدی نژاد, قاسم, شاهسوند حسنی, حسین. (1394). بررسی پایداری عملکرد غلۀ جدید تریتی پایرم اولیه در مقایسه با تریتیکاله و گندم نان با روش امی. , 46(2), 299-313. doi: 10.22059/ijfcs.2015.54882
سارا فرخ زاده; قاسم محمدی نژاد; حسین شاهسوند حسنی. "بررسی پایداری عملکرد غلۀ جدید تریتی پایرم اولیه در مقایسه با تریتیکاله و گندم نان با روش امی". , 46, 2, 1394, 299-313. doi: 10.22059/ijfcs.2015.54882
فرخ زاده, سارا, محمدی نژاد, قاسم, شاهسوند حسنی, حسین. (1394). 'بررسی پایداری عملکرد غلۀ جدید تریتی پایرم اولیه در مقایسه با تریتیکاله و گندم نان با روش امی', , 46(2), pp. 299-313. doi: 10.22059/ijfcs.2015.54882
فرخ زاده, سارا, محمدی نژاد, قاسم, شاهسوند حسنی, حسین. بررسی پایداری عملکرد غلۀ جدید تریتی پایرم اولیه در مقایسه با تریتیکاله و گندم نان با روش امی. , 1394; 46(2): 299-313. doi: 10.22059/ijfcs.2015.54882


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب