بهرامی, اکبر, پیغمبردوست, سیدهادی, گلشن تفتی, ابوالفضل. (1393). توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی. , 45(1), 23-30. doi: 10.22059/ijbse.2014.51287
اکبر بهرامی; سیدهادی پیغمبردوست; ابوالفضل گلشن تفتی. "توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی". , 45, 1, 1393, 23-30. doi: 10.22059/ijbse.2014.51287
بهرامی, اکبر, پیغمبردوست, سیدهادی, گلشن تفتی, ابوالفضل. (1393). 'توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی', , 45(1), pp. 23-30. doi: 10.22059/ijbse.2014.51287
بهرامی, اکبر, پیغمبردوست, سیدهادی, گلشن تفتی, ابوالفضل. توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی. , 1393; 45(1): 23-30. doi: 10.22059/ijbse.2014.51287


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب