گلمکانی, محمدتقی, رضائی, کرامت اله, یارمند, محمدسعید. (1391). تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی. , 43(1), 85-91. doi: 10.22059/ijbse.2012.35210
محمدتقی گلمکانی; کرامت اله رضائی; محمدسعید یارمند. "تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی". , 43, 1, 1391, 85-91. doi: 10.22059/ijbse.2012.35210
گلمکانی, محمدتقی, رضائی, کرامت اله, یارمند, محمدسعید. (1391). 'تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی', , 43(1), pp. 85-91. doi: 10.22059/ijbse.2012.35210
گلمکانی, محمدتقی, رضائی, کرامت اله, یارمند, محمدسعید. تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی. , 1391; 43(1): 85-91. doi: 10.22059/ijbse.2012.35210


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب