پور, مهرزاد اله قلی, علی, ابوبکر جوهر, ناگامینه, تسو کاسا, کوجیما, یوئی شیرو. (1385). گروه بندی ارقام مختلف برنج بر اساس میزان آمیلوز و پارامتر های ویسکوسیتی. , 1-37(3), -.
مهرزاد اله قلی پور; ابوبکر جوهر علی; تسو کاسا ناگامینه; یوئی شیرو کوجیما. "گروه بندی ارقام مختلف برنج بر اساس میزان آمیلوز و پارامتر های ویسکوسیتی". , 1-37, 3, 1385, -.
پور, مهرزاد اله قلی, علی, ابوبکر جوهر, ناگامینه, تسو کاسا, کوجیما, یوئی شیرو. (1385). 'گروه بندی ارقام مختلف برنج بر اساس میزان آمیلوز و پارامتر های ویسکوسیتی', , 1-37(3), pp. -.
پور, مهرزاد اله قلی, علی, ابوبکر جوهر, ناگامینه, تسو کاسا, کوجیما, یوئی شیرو. گروه بندی ارقام مختلف برنج بر اساس میزان آمیلوز و پارامتر های ویسکوسیتی. , 1385; 1-37(3): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب