رضویلر, دکتر ودود. (1376). بررسی رفتار لیستریایتوجنز در نوعی پنیر نرم تازه بدون استفاده از مایه لاکتیک متأثر از فاکتورهای سروتیپ باکتری،حرارت و زمان نگهداری. , 52(1), -.
دکتر ودود رضویلر. "بررسی رفتار لیستریایتوجنز در نوعی پنیر نرم تازه بدون استفاده از مایه لاکتیک متأثر از فاکتورهای سروتیپ باکتری،حرارت و زمان نگهداری". , 52, 1, 1376, -.
رضویلر, دکتر ودود. (1376). 'بررسی رفتار لیستریایتوجنز در نوعی پنیر نرم تازه بدون استفاده از مایه لاکتیک متأثر از فاکتورهای سروتیپ باکتری،حرارت و زمان نگهداری', , 52(1), pp. -.
رضویلر, دکتر ودود. بررسی رفتار لیستریایتوجنز در نوعی پنیر نرم تازه بدون استفاده از مایه لاکتیک متأثر از فاکتورهای سروتیپ باکتری،حرارت و زمان نگهداری. , 1376; 52(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب