1.

اثر ارتعاشات شبیه‌سازی‌شدۀ حمل‌و‌نقل بر درصد جوجه‌درآوری تخم‌مرغ

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 27-34
فیض اله شهبازی؛ سعید محمدزاده

2.

بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 499-512
احسان محمودی؛ حسین کیانی؛ محسن اسمعیلی

3.

مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 147-168
نگار راوش؛ جواد حصاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب