1.

تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن

دوره 14، شماره 2، دی 1391، صفحه 51-61
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری

2.

توسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگی‌های کیفی دانه‌های انار آماده مصرف

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 113-123
رضا کریم زاده؛ حسین مقصودی؛ حمیدرضا اخوان؛ کاظم جعفری نعیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب