1.

بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع مایکوسپرین‌ها در Artemia urmiana و parthenogenetic Artemia

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 183-193
ساناز خسروی؛ صابر خدابنده؛ ناصر آق؛ مهدیه بختیاریان

2.

تأثیر سمیت مزمن حشره کش دیازینون بر شاخص‌های رشد، بقاء و فعالیت‌های فیزیولوژیکی آرتمیای دریاچة ارومیه (Artemia urmiana)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 237-249
سونا قمرشناس؛ بهروز آتشبار کنگرلوئی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ مجتبی پوراحد انزابی

3.

تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتری‏های Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 353-364
حمیدرضا احمدنیای مطلق؛ مهرداد فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی؛ فرزانه نوری

4.

تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص‌های رشد و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 99-108
حمیدرضا احمدنیای مطلق؛ علی اکبر فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی؛ پریا فضلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب