احمدنیای مطلق, حمیدرضا, فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا, نوری, فرزانه. (1391). تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتری‏های Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). , 65(4), 353-364. doi: 10.22059/jfisheries.2013.30539
حمیدرضا احمدنیای مطلق; مهرداد فرهنگی; غلامرضا رفیعی; فرزانه نوری. "تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتری‏های Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)". , 65, 4, 1391, 353-364. doi: 10.22059/jfisheries.2013.30539
احمدنیای مطلق, حمیدرضا, فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا, نوری, فرزانه. (1391). 'تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتری‏های Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)', , 65(4), pp. 353-364. doi: 10.22059/jfisheries.2013.30539
احمدنیای مطلق, حمیدرضا, فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا, نوری, فرزانه. تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتری‏های Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). , 1391; 65(4): 353-364. doi: 10.22059/jfisheries.2013.30539


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.