1.

Characteristics of some digestive enzymes in sobaity, Sparidentex hasta

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 213-218
Mahdi Jahantigh

2.

اثر نمک و منابع کربن در تولید آمیلاز توسط سویه جدید باسیلوس نمک دوست نسبی Bacillus sp.strain MA

دوره 1، شماره 0، بهمن 1382
محمد علی آموزگار؛ فریدون ملک زاده

3.

اثر یک خوراک غنی از ترکیبات فنلی بر بیان ژن‌های آمیلاز و Actin-β در بافت‌های کبد و پانکراس جوجه‌های گوشتی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 79-88
اسما مرادعلی‌پور؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ محمد هوشمند؛ موسی زرین

4.

تأثیر ترتیب خوراک‌ دهی و پختن دانه جو بر فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک در محتویات کولون مادیان‌ عربی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 749-760
پریسا قربانی نژاد؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب