تعداد نشریات | 157 |
تعداد شمارهها | 6,051 |
تعداد مقالات | 66,092 |
تعداد مشاهده مقاله | 111,471,024 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 86,096,744 |
1. | Production of cheese and ice cream enriched with biomass and supernatant of Spirulina platensis with emphasis on organoleptic and nutritional properties | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 فروردین 1402 | ||
Maryam Shafaei Bejestani؛ Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan | ||
2. | اثر سطوح مختلف پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis در عملکرد رشد و بازماندگی پست لارو میگوی Palaemon elegans | |
دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 587-596 | ||
سحر خورشیدی سدهی؛ نادر شعبانی پور؛ حمید نویریان | ||
3. | بهینهسازی فرآیند کاهش شوری زیستی از پساب صنعتی مصنوعی با TDS بالا بهوسیله ریز جلبک Spirulina maxima با استفاده از روش سطح پاسخ | |
دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 320-333 | ||
مریم اسدی قالهری؛ رویا مافی غلامی؛ افشین تکدستان؛ بهنوش خوش منش زاده | ||
4. | تأثیر شکل ازت بر رشد و میزان آستاگزانتین محتوای جلبک سبز تکسلولی هماتوکوکوس پلوویالیس | |
دوره 1، شماره 0، بهمن 1381 | ||
صادق فرهیآشتیانی؛ مجید مهدیه | ||