1.

اثر قارچ‌ریشه (میکوریز) Glomus mosseae بر بوته‌میری پیتیومی خیار در شرایط تنش شوری

دوره 5، شماره 2، آذر 1395، صفحه 139-149
حلیه حسینی؛ ناصر پنجه که؛ حسین علایی

2.

ارتباط بین صفات‎ رشدی ریشه و شاخص‌های فیزیولوژیک دو رقم گندم نان در شرایط تنش شوری

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 109-117
شکوه فخری؛ افراسیاب راهنما؛ موسی مسکرباشی

3.

بررسی تحمل 10 رقم انگور در غلظتهای مختلف نمک به صورت کلرور سدیم تحت شرایط

دوره 4، شماره 0، خرداد 1377
رسول جلیلی مرندی

4.

پاسخ‌های فیزیولوژیکی و الگوی بیان ژن‌های SOS گندم نان به تنش شوری

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 275-289
کبری مکاریان؛ رضا معالی امیری؛ سید علی پیغمبری؛ سید محمد تقی طباطبایی؛ فاطمه دانشمند

5.

تأثیر سطوح مختلف نانوپتاس و پتاس معمولی بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی دو رقم گندم در شرایط شوری

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 83-91
سید محمد علوی متین؛ افراسیاب راهنما؛ موسی مسکرباشی

6.

تأثیر محلول پاشی اسیدسالیسیلیک بر برخی شاخص های فیزیولوژیکی چغندرقند در شرایط تنش شوری

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 591-604
مریم محمدی چراغ آبادی؛ حبیب اله روشنفکر؛ پیمان حسیبی؛ موسی مسکرباشی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب