علوی متین, سید محمد, راهنما, افراسیاب, مسکرباشی, موسی. (1394). تأثیر سطوح مختلف نانوپتاس و پتاس معمولی بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی دو رقم گندم در شرایط شوری. , 46(1), 83-91. doi: 10.22059/ijfcs.2015.54048
سید محمد علوی متین; افراسیاب راهنما; موسی مسکرباشی. "تأثیر سطوح مختلف نانوپتاس و پتاس معمولی بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی دو رقم گندم در شرایط شوری". , 46, 1, 1394, 83-91. doi: 10.22059/ijfcs.2015.54048
علوی متین, سید محمد, راهنما, افراسیاب, مسکرباشی, موسی. (1394). 'تأثیر سطوح مختلف نانوپتاس و پتاس معمولی بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی دو رقم گندم در شرایط شوری', , 46(1), pp. 83-91. doi: 10.22059/ijfcs.2015.54048
علوی متین, سید محمد, راهنما, افراسیاب, مسکرباشی, موسی. تأثیر سطوح مختلف نانوپتاس و پتاس معمولی بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی دو رقم گندم در شرایط شوری. , 1394; 46(1): 83-91. doi: 10.22059/ijfcs.2015.54048


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب