1.

اثر روش‌های مختلف فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای دانه ماشک برای نشخوارکنندگان

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 427-436
آنا شیخعلی پور؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید محمد زاده

2.

اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 159-174
علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجار پور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی

3.

برآورد مقدار انرژی علوفه اسپرس ایران بر اساس داده های ترکیبات شیمیایی و آزمایش تولید گاز

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 741-748
حسین غلامی؛ سید احمد میرهادی؛ کامران رضایزدی

4.

بررسی امکان استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در تغذیه مرغان تخم گذار

دوره 14، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 1-10
امید وثوق شریفی؛ اکبر یعقوب فر؛ سید داود شریفی؛ قدرت اله میرزاده؛ فیروز عسکری

5.

پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 223-232
مصطفی لطفی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی؛ محسن شرفی

6.

تعیین معادلات برآورد انرژی قابل سوخت و ساز گندم بر اساس دو روش نمونه برداری از فضولات و محتویات ایلئومی در دو سن مختلف در جوجه های گوشتی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 191-202
محمدرضا زبده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

7.

رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 545-555
حسین غلامی؛ سید عبداله حسینی؛ کامران رضایزدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب