شیخعلی پور, آنا, حسینخانی, علی, تقی زاده, اکبر, محمد زاده, حمید. (1397). اثر روش‌های مختلف فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای دانه ماشک برای نشخوارکنندگان. , 49(3), 427-436. doi: 10.22059/ijas.2018.255252.653630
آنا شیخعلی پور; علی حسینخانی; اکبر تقی زاده; حمید محمد زاده. "اثر روش‌های مختلف فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای دانه ماشک برای نشخوارکنندگان". , 49, 3, 1397, 427-436. doi: 10.22059/ijas.2018.255252.653630
شیخعلی پور, آنا, حسینخانی, علی, تقی زاده, اکبر, محمد زاده, حمید. (1397). 'اثر روش‌های مختلف فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای دانه ماشک برای نشخوارکنندگان', , 49(3), pp. 427-436. doi: 10.22059/ijas.2018.255252.653630
شیخعلی پور, آنا, حسینخانی, علی, تقی زاده, اکبر, محمد زاده, حمید. اثر روش‌های مختلف فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای دانه ماشک برای نشخوارکنندگان. , 1397; 49(3): 427-436. doi: 10.22059/ijas.2018.255252.653630


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب