1.

Cluster and Berry Characteristics of Grapevine (Vitis vinifera L.) as Influenced by Thinning Agents and Gibberrelic Acid Applications

دوره 7، شماره 4، دی 2020، صفحه 377-385
Hesamaddin Afshari-Jafarbigloo؛ Saeid Eshghi؛ Ali Gharaghani

2.

اثر اتفن بر سهولت برداشت محصول بادام و کارایی آن در تأخیر گل دهی

دوره 11، شماره 2، آبان 1388، صفحه 65-74
حمید معین راد

3.

بررسی اثر کاربرد اتفون و کود نیتروژن بر صفات کمی سورگوم شیرین (Sorghum bicolor (L.) Moench)

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 199-207
مریم یوسف زاده؛ ماشااله دانشور؛ سمیه شهروسوند؛ حسین سرخه

4.

بررسی تأثیر تنک دستی و شیمیایی میوه بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 31-44
فرشته کامیاب؛ محمد عابدینی؛ مسعود خضری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب