1.

Iodine Concentration in Iranian Dairy Milk Products and Its Contribution to the Consumer’s Iodine Intake

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 159-165
Mohammad Reza Rezaei Ahvanooei؛ Mohammad Ali Norouzian؛ mehdi Hedayati

2.

بررسی اثر منابع و سطوح ید جیره بر عملکرد، صفات لاشه، تلفات ناشی از سندرم افزایش فشار خون ریوی (آسیت)، هورمون‌های تیروئیدی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 432-441
شعله هوشیار؛ محمدحسین شهیر؛ ایرج جعفری انارکولی

3.

تفسیر دوبعدی داده‌های مگنتوتلوریک برای پی‌جویی ذخایر عمیق آب‌های شور حاوی ید در منطقۀ شمال آق‌قلا، دشت گلستان

دوره 43، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 355-367
بهروز اسکوئی؛ سبحان محبوبی؛ حسین پرنیان؛ رابعه صداقت؛ محمد رضا سپهوند

4.

تفسیر یک‌بُعدی و دو‌بُعدی داده‌‌های مگنتوتلوریک شمال شرق دشت گرگان

دوره 37، شماره 1، اردیبهشت 1390
عیسی منصوری کرمانشاهی؛ بهروز اسکویی

5.

مطالعة تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیرة مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 309-316
امید وثوق شریفی؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ قدرت الله میرزاده؛ فیروز عسکری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب