1.

Evaluation of the Efficiency of CROPWAT Model for Determining Plant Water Requirement in Arid Regions

دوره 14، شماره 2، اسفند 2009، صفحه 209-215
A. Malekian؛ H. Ghasemi؛ A. Ahmadian

2.

Genetic Dissection and Half-Sib Progeny Test for Selecting Elite Parents to Develop Drought-Tolerant Varieties of Cuminum cyminum L.

دوره 11، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 55-68
Seyed Mohammad Mahdi Mortazavian؛ Mahdieh Arshadi Bidgoli

3.

اثر تراکم بوته و مرحله تنش آبی بر عملکرد و اجزای آن در زیرة سبز (Cuminum cyminum)

دوره 40، شماره 3، دی 1388
علی نخزری مقدم

4.

اثر تنش خشکی و محلول‌پاشی آهن و روی بر برخی صفات بیوشیمیایی گیاه دارویی زیره ‌سبز

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 855-866
مهدیه امیری نژاد؛ غلامعلی اکبری؛ امین باقی زاده؛ ایرج اله دادی؛ مریم شهبازی؛ معصومه نعیمی

5.

افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میش‫های شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجه‫های خونی بره‌های شیرخوار ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 15-31
وحیدالله چرخی؛ فردین هژبری؛ هادی حجاریان

6.

بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C°ا18–

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 435-446
فهیمه توریان؛ محمد ریحانی؛ زلیخا شیروانی

7.

تأثیر شوری و آب مغناطیسی بر عملکرد و کارآیی مصرف آب گیاه زیره سبز (مطالعه موردی: منطقه کاشمر)

دوره 50، شماره 4، شهریور 1398، صفحه 807-817
میثم عابدین پور؛ ابراهیم روحانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب