1.

اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 115-122
رضا نقی ها؛ محمد هوشمند؛ مهرداد معمار؛ آریا شفاعی پور؛ محمد رضا ساعی

2.

ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تأثیر آنها بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی محیط

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 211-220
مهدیه سالاری؛ سید هادی رضوی

3.

بررسی تلقیح مخلوط‌های سوسپانسیون باکتریایی لاکتوباسیلوس (Lactobacillus) و باسیلوس (Bacillus) تلقیح شده به آب سیستم پرورشی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) و مطالعه‌ی شاخص‌های رشد و نرخ بقای آنها

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 193-204
مصطفی علیشیری جونقانی؛ کامران رضایی توابع؛ غلامرضا رفیعی؛ بهمن جمشیدی

4.

تأثیر تغذیه برگ زیتون بر پاسخ ایمنی، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی آرین در دوره های مختلف پرورش

دوره 24، شماره 3، مهر 1401، صفحه 355-364
صیفعلی ورمقانی؛ پوریا دادور؛ منصور احمدی؛ هوشنگ جعفری

5.

تاثیر استفاده توام پروبیوتیک و واکسن کوکسیدیوز بر آلودگی تجربی کوکسیدیایی درجوجه‌های گوشتی

دوره 64، شماره 1، فروردین 1388
رامین نجفی؛ بهرام شجاعدوست؛ مهرداد مدیرصانعی؛ صادق رهبری؛ بهزاد منصوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب