1.

Defining the Main Factors of the Stagnation of Food and Pharmaceutical Industrial Enterprises

دوره 12، شماره 1، 2020، صفحه 143-171
Saba Amiri؛ Nader Naderi؛ Yousef Mohammadifar؛ Bijan Rezaee

2.

ارائة یک مدل معادلات تفاضلی برای بررسی دورهای تجاری

دوره 42، شماره 3، فروردین 1386
رحیم دلالی اصفهانی؛ هوشنگ شجری؛ محسن رنانی؛ سهراب دل انگیزان

3.

ارائه مدل پارادایمی رکود تعاونی‏ های تولیدی کشاورزی در استان کرمانشاه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 اردیبهشت 1404
زهرا اطهری

4.

برآورد نیاز سرمایی و گرمایی جوانه‌های گل سه رقم تجاری زردآلو با استفاده از مدل‌های مختلف

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 25-36
فاطمه نکونام؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی

5.

بررسی اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران در رکود ۱۳۹۱-۱۳۹۲

دوره 51، شماره 3، آبان 1395، صفحه 569-594
محمد حسین رحمتی؛ علی کریمی راد؛ سید علی مدنی زاده

6.

تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.)

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 375-382
بهرام عابدی؛ عنایت اله تفضلی؛ مجید راحمی؛ بهمن خلد برین؛ ابراهیم گنجی

7.

ناکار آمدی و رکود و بخران در جهانگردی ایران

دوره 43، شماره 0، دی 1381
دکتر وحید سینایی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب