کلیدواژه‌ها = صمغ فارسی
تعداد مقالات: 3

1

بررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانه‌های انار

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 67-76
حسن برزگر؛ اکبر جوکار؛ مرضیه اسلامی

2

بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 191-201
محبوبه پیشان؛ غلامرضا عسگری؛ مجید جمشیدیان؛ زهرا امام جمعه

3

جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند

دوره 42، شماره 1، پاییز 1390، صفحه 121-131
سلیمان عباسی؛ سودابه محمدی؛ سمیه رحیمی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.