1.

بررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانه‌های انار

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 67-76
حسن برزگر؛ اکبر جوکار؛ مرضیه اسلامی

2.

بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 191-201
محبوبه پیشان؛ غلامرضا عسگری؛ مجید جمشیدیان؛ زهرا امام جمعه

3.

جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند

دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 121-131
سلیمان عباسی؛ سودابه محمدی؛ سمیه رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب