1.

تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک

دوره 41، شماره 2، بهمن 1389، صفحه 283-295
نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان

2.

تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های نیترات به آمونیوم بر شاخص‌های عملکرد و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور

دوره 50، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 273-285
سیمین شهوری؛ ابراهیم سپهر؛ امیر رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب