شهوری, سیمین, سپهر, ابراهیم, رحیمی, امیر. (1398). تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های نیترات به آمونیوم بر شاخص‌های عملکرد و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور. , 50(2), 273-285. doi: 10.22059/ijswr.2018.245656.667792
سیمین شهوری; ابراهیم سپهر; امیر رحیمی. "تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های نیترات به آمونیوم بر شاخص‌های عملکرد و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور". , 50, 2, 1398, 273-285. doi: 10.22059/ijswr.2018.245656.667792
شهوری, سیمین, سپهر, ابراهیم, رحیمی, امیر. (1398). 'تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های نیترات به آمونیوم بر شاخص‌های عملکرد و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور', , 50(2), pp. 273-285. doi: 10.22059/ijswr.2018.245656.667792
شهوری, سیمین, سپهر, ابراهیم, رحیمی, امیر. تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های نیترات به آمونیوم بر شاخص‌های عملکرد و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور. , 1398; 50(2): 273-285. doi: 10.22059/ijswr.2018.245656.667792


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب