1.

اثر پودر آنغوزه (Ferula assa foetida) بر عملکرد، وضعیت ایمنی و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 111-118
محمد شادمانی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ حمیدرضا میرزایی؛ مهران مهری

2.

بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 421-431
ابراهیم باباخانی؛ رضا رستمیان

3.

بررسی ایمنی هومورال در طیور چالش شده با ایمریا قبل و پس از واکسیناسیون به روش الایزا

دوره 70، شماره 3، مهر 1394، صفحه 279-284
صدیقه نبیان؛ فاطمه عرب خزائلی؛ محمدحسین کفایتی؛ مهرداد مدیرصانعی

4.

پاسخ ایمنی جوجه‏ های گوشتی تحت تنش سرمایی به ویتامین C و کوآنزیم Q10

دوره 15، شماره 1، تیر 1392، صفحه 45-53
محمد حسین نعمتی؛ محمد حسین شهیر؛ محمدطاهر هرکی نژاد؛ هوشنگ لطف اللهیان

5.

تأثیر سطوح مختلف سلنیومبرفراسنجه‌های متابولیکی خون و ایمنی هومورال در جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 4، دی 1389
رضا وکیلی؛ مهدی بهرام

6.

تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 311-320
سکینه بابایی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ غلام حسین طهماسبی؛ سید ناصر خالقی میران

7.

تاثیر پروبیوتیک و اسید فرمیک بر سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 449-456
نیلوفر میربابایی لنگرودی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علیمهر

8.

تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 609-618
احسان شهرامی؛ محمد جباری راد؛ سید عبداله حسینی؛ مهدی افتخاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب