1.

تاثیر غلظت‌های مختلف اسیدآمینه فنیل‌آلانین بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گلابی رقم "درگزی" در طی دوره انبارمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 اردیبهشت 1404
کمال امینی خوشالانی؛ حمید حسن پور؛ کریم منداحکی

2.

عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (Pyrus communis L.)

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
لیلا دوله؛ معظم حسن¬پور اصیل؛ حمید عبداللهی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب