1.

اثر غلظت‏های مختلف بور بر غلظت و توزیع این عنصر و برخی عناصر غذایی دیگر در دو رقم زیتون در شرایط آبکشت

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 93-101
حجت اله رستمی؛ سید جلال طباطبایی؛ فریبرز زارع نهندی؛ محمد رحمن پورآذر

2.

اثر هومیک اسید بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی چمن اسپیدیگرین

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 403-412
نغمه دانشور حکیمی میبدی؛ محسن کافی؛ علی نیکبخت؛ فرهاد رجالی

3.

بررسی اثرات ازتوباکترکروکوکوم و قارچ میکوریزی در سطوح مختلف فسفر بر برخی صفات مورفولوژیکی و خصوصیات کیفی ذرت علوفه ای (سینگل کراس 704)

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389
محسن امیرآبادی؛ محمدرضا اردکانی؛ فرهاد رجالی؛ محسن برجی

4.

بررسی تأثیر تلقیح ریزغدۀ سیب‌زمینی با باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و مقدار جذب عناصر غذایی

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 911-924
فرشید حسنی؛ احمد اصغر زاده؛ محمدرضا اردکانی؛ آیدین حمیدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب