1.

اثر اسانس‌های مرزه و میخک روی عمر گل‌جایی، تعادل آبی شاخه و برگ در گل شاخه بریده رز رقم ولوت

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 163-172
زینب پویا؛ رحیم نقشی بند حسنی؛ داوود زارع حقی

2.

استفاده از اسانس‌های گیاهی برای کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوه‌های گلابی

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
عباس حسنی؛ رسول جلیلی مرندی؛ یوبرت قوستا

3.

بررسی سمیت تنفسی اسانس سه گیاه دارویی روی حشرات کامل سوسک چهار نقطه‌ای حبوبات Callosobruchus maculatus F. (Coleoptera: Bruchidae).

دوره 42، شماره 2، آذر 1390، صفحه 275-284
آرزو حیدرزاده؛ غلامحسین مروج؛ سعید هاتفی؛ جواد شباهنگ

4.

تأثیر افزودن مخلوطی از اسانس‌های نعناع فلفلی، آویشن و رزماری به جیره بر عملکرد رشد، ‏فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ و متابولیت‌های خون بره‌های پرواری

دوره 53، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 273-285
مرضیه رحمتی زاده؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده

5.

تاثیر کشندگی و زیرکشندگی اسانس‌های زنیان (Carum copticum L.) و رازیانه (Foeniculum vulgare Mill) به همراه خاک دیاتومه روی برخی شاخص‌های جدول زندگی سوسک کشیش (Rhyzopertha dominica F.)

دوره 53، شماره 2، بهمن 1401، صفحه 209-224
قدیر نوری قنبلانی؛ زهرا عابدی؛ لیلا متقی نیا؛ علیرضا نوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب