1.

Instrumental texture properties of Spanish turrón, Italian torrone and French nougat

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 91-96
Mohammad Hojjati؛ Marisa Speziale؛ Laura Vázquez-Araújo؛ Antonio Mincione؛ Angel Antonio Carbonell-Barrachina

2.

ارزیابی اثر عسل بر روی قدرت کشندگی و تولید نیتریک اکساید توسط ماکروفاژهای صفاقی موش BALB/c علیه آسپرجیلوس فومیگاتوس

دوره 69، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 379-384
دنیا نیک آیین؛ احمد عرفان‌منش؛ حسن قربانی چوبقلو؛ حجت اله شکری؛ زهرا طوطیان؛ هادی باقری؛ علیرضا خسروی

3.

بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان

دوره 73، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 427-434
هومن خان بابائی؛ محمد خضری؛ حمید رضا بهمنی؛ صالح صالحی

4.

تعیین میزان ترکیبات فنولی، فعالیتهای آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی عسل سبلان

دوره 72، شماره 1، بهار 1396، صفحه 53-61
ابوالفضل کامکار؛ سارا خدابخشیان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.