1.

ارزیابی فراوانی آللی و چندشکلی نشانگرهای ریزماهواره پیوسته با مکان‌های ژنی کنترل‌کننده کیفیت دانه در برنج

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 495-507
نرجس طبخ کار؛ بابک ربیعی؛ عاطفه صبوری

2.

تأثیر آبیاری، تاریخ کاشت، رقم و کود نیتروژن بر عملکرد، غلظت و ترکیب نشاسته و روغن دانه ذرت

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 261-276
مریم رحیمی جهانگیرلو؛ غلام عباس اکبری؛ ایرج اله دادی؛ سعید صوفی زاده؛ دیوید پارسنز

3.

تأثیر عناصر کم‌مصرف بر عملکرد، صفات کیفی و روغن دانه ارقام زمستانه کلزا

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 627-639
معرفت مصطفوی راد؛ اسماعیل جدیدی؛ تقی بابایی

4.

تجزیه ژنتیکی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مرتبط با کیفیت دانه در ارقام برنج

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 339-347
علی قربانی پور؛ بابک ربیعی

5.

تجزیۀ ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت ظاهری و پخت در ارقام مختلف برنج

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 597-612
بابک ربیعی؛ سیده سهیلا زربافی؛ مهرزاد اله قلی پور

6.

ترکیب پذیری عمومی و خصوصی برای صفات زراعی و کیفیت دانه در برخی از لاین های خالص آفتابگردان

دوره 40، شماره 2، دی 1388
قدرت الله سعیدی؛ عبدالمجید رضایی؛ علی عباسی؛ ابراهیم فرخی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب