1.

اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
عباس اکبرنیا؛ حسین مبلی؛ اسداله اکرم؛ منوچهر حامدی؛ شاهین رفیعی

2.

اثر فرآیند حرارتی ومدت انبارداری بر روی تغییرات TVNو پراکسید در کیلکای آنچوی نمک سود شده

دوره 4، شماره 0، تیر 1378
سهراب معینی؛ نرجس فروزان سبحانی پور

3.

اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 343-353
هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده

4.

تولید پودر سوپ از ماهی کیلکا و تعیین زمان ماندگاری آن

دوره 4، شماره 1، اسفند 1387
سهراب معینی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ علیرضا میرواقفی

5.

تولید خمیراز کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد

دوره 31، شماره 3، خرداد 1379
سهراب معینی؛ رقیه سکوتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب