تعداد نشریات | 156 |
تعداد شمارهها | 5,988 |
تعداد مقالات | 65,565 |
تعداد مشاهده مقاله | 108,054,659 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 84,474,319 |
1. | اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی | |
دوره 39، شماره 1، اسفند 1387 | ||
عباس اکبرنیا؛ حسین مبلی؛ اسداله اکرم؛ منوچهر حامدی؛ شاهین رفیعی | ||
2. | اثر فرآیند حرارتی ومدت انبارداری بر روی تغییرات TVNو پراکسید در کیلکای آنچوی نمک سود شده | |
دوره 4، شماره 0، تیر 1378 | ||
سهراب معینی؛ نرجس فروزان سبحانی پور | ||
3. | اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 343-353 | ||
هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده | ||
4. | تولید پودر سوپ از ماهی کیلکا و تعیین زمان ماندگاری آن | |
دوره 4، شماره 1، اسفند 1387 | ||
سهراب معینی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ علیرضا میرواقفی | ||
5. | تولید خمیراز کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد | |
دوره 31، شماره 3، خرداد 1379 | ||
سهراب معینی؛ رقیه سکوتی | ||