1.

اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
عباس اکبرنیا؛ حسین مبلی؛ اسداله اکرم؛ منوچهر حامدی؛ شاهین رفیعی

2.

اثر فرآیند حرارتی ومدت انبارداری بر روی تغییرات TVNو پراکسید در کیلکای آنچوی نمک سود شده

دوره 4، شماره 0، تابستان 1378
سهراب معینی؛ نرجس فروزان سبحانی پور

3.

تولید پودر سوپ از ماهی کیلکا و تعیین زمان ماندگاری آن

دوره 4، شماره 1، زمستان 1387
سهراب معینی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ علیرضا میرواقفی

4.

تولید خمیراز کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد

دوره 31، شماره 3، بهار 1379
سهراب معینی؛ رقیه سکوتی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.