1.

بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن

دوره 43، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 187-192
صمد صبوری؛ شیوا روفی گری حقیقت

2.

ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی گونه‌های برنج (Oryza sativa L.) برای خصوصیات فیزیکی و کیفیت تبدیل شلتوک

دوره 45، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 39-52
مهران محمدی؛ بابک ربیعی؛ محمد رضا علیزاده؛ میر حسین پیمان؛ مهرزاد اله قلی پور

3.

خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
علی ماشاء اله کرمانی؛ تیمور توکلی هشجین؛ سعید مینایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب