1.

بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، زمستان 1400، صفحه 575-586
رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول؛ زهرا یعقوب زاده؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ عین اله صفری

2.

بررسی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته در استخرهای خاکی

دوره 62، شماره 2، پاییز 1386
غلامحسین خواجه؛ رحیم پیغان

3.

بررسی برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته در استخرهای خاکی

دوره 62، شماره 2، تابستان 1386، صفحه 197-207
غلامحسین خواجه؛ رحیم پیغان

4.

تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر

دوره 67، شماره 1، بهار 1393، صفحه 49-59
جواد ذبیحی؛ سید مهدی نصیری؛ عبدالعباس جعفری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.