1.

بررسی اثر استفاده منابع مختلف چربی در جیره آغازین بر رشد و سلامتی بره‌های زود شیرگیری‌شده ‏قزل

دوره 53، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 81-96
مینا حاجیلو؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ بهزاد اسدنژاد

2.

بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 135-148
علیرضا خیابانی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ حسین اورجی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ همایون حسین زاده صحافی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب