1.

Alternation of Growth, Phenolic Content, Antioxidant Enzymes and Capacity by Magnetic Field in Hyssopus officinalis under Water Deficit

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 153-163
Rezvan Mohammadi؛ Parto Roshandel

2.

Benefits of Silicon Nutrition on Growth, Physiological and Phytochemical Attributes of Basil Upon Salinity Stress

دوره 7، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 37-50
Raziyeh Robatjazi؛ Parto Roshandel؛ Sa’dollah Hooshmand

3.

Identification and Characterization of Phenolic and Flavonoids Compounds Extracted from Tunisian Pomegranate Fruit Peel Exposed to Air Pollution: Gabes City, Tunisia

دوره 7، شماره 2، تیر 2021، صفحه 435-444
Afef Ben Amor؛ Khaoula Ben Atia Zrouga؛ Nizar Chaira؛ Leila Ben Yahia؛ Kamel Nagaz

4.

Microencapsulation of saffron pollen extract by spray drying to preserve its nutritional properties

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 146-152
Elaheh Moradi؛ Javad Feizy؛ Rajasekhar Lakshmipathy

5.

Postharvest Treatments of Arginine, Asparagine, and Glycine Reduce Chilling Injury and Improve Okra Pod Quality

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 351-360
Farahnaz Fattahi؛ Fardin Ghanbari؛ Mehdi Saidi

6.

ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 423-437
شیوا روفی گری حقیقت؛ کوروش فلک رو؛ کلثوم چراغی؛ مریم‌السادات متولی جلالی؛ صغری محبیان اطاقوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب