تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,764 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,193,755 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,941,893 |
1. | Technological functionality, sensory properties, and nutritional value of pasta products enriched with different dietary fiber resources: a review | |
دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 160-167 | ||
Behzad Nasehi | ||
2. | اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگیهای شیمیایی و پخت پاستا | |
دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 156-167 | ||
زهرا شوقی؛ آریا باباخانی؛ امیر پورفرزاد | ||