1.

Comparison of the effect of linseed and basil seed mucilages with gum tragacanth and xanthan gum on textural and rheological properties of Iranian white cheese produced by ultrafiltration technique effect of some gums on properties of ultrafiltrated cheese

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 13-18
Shahin Zomorodi؛ Elham Azarpazhooh؛ Homa Behmadi

2.

اثر پری بیوتیکی عصاره برگ درخت زیتون بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی درپنیر UF طی نگهداری در سرما

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 38-46
نگین نوری؛ مجتبی رجبیان؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ مهدیه رئوفی اصل صوفیانی

3.

بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 909-926
مرجان تاجیک احمد آبادی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ شیلا برنجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب