تاجیک احمد آبادی, مرجان, شهاب لواسانی, علیرضا, برنجی, شیلا. (1398). بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF. , 50(4), 909-926. doi: 10.22059/ijbse.2019.278899.665176
مرجان تاجیک احمد آبادی; علیرضا شهاب لواسانی; شیلا برنجی. "بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF". , 50, 4, 1398, 909-926. doi: 10.22059/ijbse.2019.278899.665176
تاجیک احمد آبادی, مرجان, شهاب لواسانی, علیرضا, برنجی, شیلا. (1398). 'بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF', , 50(4), pp. 909-926. doi: 10.22059/ijbse.2019.278899.665176
تاجیک احمد آبادی, مرجان, شهاب لواسانی, علیرضا, برنجی, شیلا. بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF. , 1398; 50(4): 909-926. doi: 10.22059/ijbse.2019.278899.665176


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب