تاجیک احمد آبادی, مرجان, شهاب لواسانی, علیرضا, برنجی, شیلا. (1398). بررسی تأثیر درجه حرارت های مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF. , (), -. doi: 10.22059/ijbse.2019.278899.665176
مرجان تاجیک احمد آبادی; علیرضا شهاب لواسانی; شیلا برنجی. "بررسی تأثیر درجه حرارت های مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF". , , , 1398, -. doi: 10.22059/ijbse.2019.278899.665176
تاجیک احمد آبادی, مرجان, شهاب لواسانی, علیرضا, برنجی, شیلا. (1398). 'بررسی تأثیر درجه حرارت های مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijbse.2019.278899.665176
تاجیک احمد آبادی, مرجان, شهاب لواسانی, علیرضا, برنجی, شیلا. بررسی تأثیر درجه حرارت های مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF. , 1398; (): -. doi: 10.22059/ijbse.2019.278899.665176


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.