1.

تعیین حداقل غلظت مهار‌کنندگی (MIC) روغن‌های اسانس آویشن بر ضد سالمونلا انتریتیدیس و ارزیابی اثر غلظت تحت مهاری آن بر میزان تهاجم باکتری در جوجه‌های گوشتی: مطالعه تجربی

دوره 79، شماره 4، دی 1403، صفحه 223-232
فائزه رحیمی پیرمحله؛ محمد حسن زاده؛ سارا میرزائی؛ رامک یحیی رعیت؛ جمشید رزم یار

2.

فعالیت ضد قارچی ساپونین استخراج شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 150-158
زهرا سالاری؛ ایمان سوری نژاد؛ ملیکا ناظمی؛ مرتضی یوسف زادی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب