رحیمی پیرمحله, فائزه, حسن زاده, محمد, میرزائی, سارا, یحیی رعیت, رامک, رزم یار, جمشید. (1403). تعیین حداقل غلظت مهار‌کنندگی (MIC) روغن‌های اسانس آویشن بر ضد سالمونلا انتریتیدیس و ارزیابی اثر غلظت تحت مهاری آن بر میزان تهاجم باکتری در جوجه‌های گوشتی: مطالعه تجربی. , 79(4), 223-232. doi: 10.22059/jvr.2023.362598.3368
فائزه رحیمی پیرمحله; محمد حسن زاده; سارا میرزائی; رامک یحیی رعیت; جمشید رزم یار. "تعیین حداقل غلظت مهار‌کنندگی (MIC) روغن‌های اسانس آویشن بر ضد سالمونلا انتریتیدیس و ارزیابی اثر غلظت تحت مهاری آن بر میزان تهاجم باکتری در جوجه‌های گوشتی: مطالعه تجربی". , 79, 4, 1403, 223-232. doi: 10.22059/jvr.2023.362598.3368
رحیمی پیرمحله, فائزه, حسن زاده, محمد, میرزائی, سارا, یحیی رعیت, رامک, رزم یار, جمشید. (1403). 'تعیین حداقل غلظت مهار‌کنندگی (MIC) روغن‌های اسانس آویشن بر ضد سالمونلا انتریتیدیس و ارزیابی اثر غلظت تحت مهاری آن بر میزان تهاجم باکتری در جوجه‌های گوشتی: مطالعه تجربی', , 79(4), pp. 223-232. doi: 10.22059/jvr.2023.362598.3368
رحیمی پیرمحله, فائزه, حسن زاده, محمد, میرزائی, سارا, یحیی رعیت, رامک, رزم یار, جمشید. تعیین حداقل غلظت مهار‌کنندگی (MIC) روغن‌های اسانس آویشن بر ضد سالمونلا انتریتیدیس و ارزیابی اثر غلظت تحت مهاری آن بر میزان تهاجم باکتری در جوجه‌های گوشتی: مطالعه تجربی. , 1403; 79(4): 223-232. doi: 10.22059/jvr.2023.362598.3368


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب