1.

اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 65-80
مرتضی سوری؛ وحید یاوری؛ محمد ذاکری؛ مهرداد محمدی دوست

2.

اثر شوری آب آبیاری بر عملکرد و صفات زراعی سه هیبرید ذرت (Zea mays L.) با استفاده از آبیاری قطره‌ای نواری

دوره 50، شماره 8، دی 1398، صفحه 2037-2049
مرتضی خوش سیما؛ حمیده نوری

3.

بررسی اثر ‌‌شوری آب بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی خاک‌های ریزدانه (مطالعه موردی سدهای شهید مدنی و ملکیان آذربایجان‌شرقی)

دوره 50، شماره 4، شهریور 1398، صفحه 951-963
حسین سلطانی جیقه؛ نازیلا کاردان؛ حسین اسحقی؛ محمدرضا امامی آزادی

4.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس زنیان (Carum copticum L. C.B. Clarke) در کشت بهاره و تابستانه تحت تنش شوری

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 251-260
سعید دوازده امامی؛ سهیلا دخانی؛ فروغ مرتضایی نژاد؛ مرضیه اله دادی

5.

تأثیر کاربرد چرخشی آب شور بر تبخیر- تعرق و رشد پاجوش‌های خرمای رقم برحی

دوره 10، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 89-99
مجید علی حوری

6.

تخمین هزینه سایه‌ای شوری آب زیرزمینی مورد استفاده در تولید گندم آبی

دوره 49، شماره 2، تیر 1397، صفحه 215-224
ندا خادمی شیراز؛ حامد نجفی علمدارلو؛ صادق خلیلیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب