1.

اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه‌های خونی مرغ های تخمگذار

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 119-128
داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی

2.

اثر منابع مختلف روی، بر عملکرد و آنزیم‌های کبد جوجه‌های گوشتی

دوره 51، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 103-112
مسعود عظیمی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب