1.

A Novel Approach for Direct Preparation of Hydroxyapatite Nanoparticles from natural source using Microwave

دوره 52، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 110-121
Gholam Reza Khayati؛ Farkhonde Ghanbari Rad

2.

Diverse postharvest responses of tomato fruits at different maturity stages to hot water treatment

دوره 2، شماره 1، تابستان 2015، صفحه 67-74
Siamak Kalantari؛ Mohsen Hatami؛ Mojtaba Delshad

3.

Preparation of Gd2O3 Ultrafine Nanoparticles by Pulse Electrodeposition Followed by Heat-treatment Method

دوره 49، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 80-86
Mustafa Aghazadeh

4.

اثر تغذیه با آغوز گرمادهی شده بر میزان جذب ایمونوگلوبولین G و پروتئین تام سرم در گوساله های شیری تازه متولد شده

دوره 72، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 165-171
مصطفی موذنی؛ آریا رسولی؛ محمد نوری؛ مسعود قربانپور؛ نادر مصوری

5.

اثر تیمار پس از برداشت آب گرم و شرایط دمای نگهداری بر میوه رسیده سبز گوجه فرنگی

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 113-123
محسن حاتمی؛ سیامک کلانتری؛ مجتبی دلشاد

6.

اثر دما و کلرور کلسیم در کاهش سرمازدگی میوه پرتقال تامسون ناول و نارنگی ساتسوما

دوره 37، شماره 1، بهار 1385
محمود قاسم نژاد؛ مصباح بابالار؛ یونس مستوفی؛ سیروس آقاجانزاده؛ محمد علی عسگری

7.

بررسی اثر 1- متیل سیکلوپروپن و تیمار گرمایی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva)

دوره 40، شماره 3، پاییز 1388
مهشاد مقومی؛ یونس مستوفی؛ علیرضا طلایی

8.

بررسی اثر دمای تیمار گرمایی و قطر گرده‌بینه بر تغییر شکل عرضی و گسترش ترک‌های سطح مقطع گرده‌بینه ممرز

دوره 61، شماره 1، بهار 1388
عبدا... حسین‌زاده؛ کاظم دوست‌حسینی؛ علی‌اکبر عنایتی؛ حبیب‌ا... خادمی‌اسلام

9.

بررسی رفتار عملیات حرارتی و خواص مکانیکی کامپوزیت های /Gr2024Al تولید شده با روش متالورژی پودردرجا

دوره 43، شماره 2، تابستان 1388
آرمان زارع بیدکی؛ Farshad Akhlaghi

10.

دگرگونی‌‌های فازی و ریزساختارهای ناشی از آن‌ها در آلیاژ Ti-47Al-2Cr

دوره 41، شماره 11، زمستان 1386
حسن قاسمی ارمکی؛ سعید حشمتی منش؛ حمیدرضا جعفریان؛ محمود نیلی احمدآبادی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.