1.

اثر تغذیه با آغوز گرمادهی شده بر میزان جذب ایمونوگلوبولین G و پروتئین تام سرم در گوساله های شیری تازه متولد شده

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 165-171
مصطفی موذنی؛ آریا رسولی؛ محمد نوری؛ مسعود قربانپور؛ نادر مصوری

2.

بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 299-304
داود قنبریان؛ ماشاالله ولایی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حمید رضا آقا گل زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب