1.

اثرات تنش شوری بر وزن خشک و غلظت عناصر غذایی پرمصرف دو رقم زیتون

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 359-371
محسن سیلسپور؛ احمد گلچین؛ محمود رضا روزبان

2.

ارزیابی صفات بیوشیمیایی در برخی پایه‌های پسته تحت تنش شوری به‌منظور انتخاب پایه‌های متحمل

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 323-336
خیرمحمد محمدی؛ علی عبادی؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ حسین حکم آبادی

3.

ارزیابی واکنش ژنوتیپ‌های گندم نان (Triticum aestivum L.) و دوروم (Triticum turgidum L.) به تنش شوری

1-37، شماره 3، فروردین 1385
رحیمه همتی؛ حسن پاک نیت

4.

تأثیر تنش شوری و محلول پاشی با نانوکودها بر ویژگی های کمی و کیفی علوفه گیاه کینوا

دوره 25، شماره 3، شهریور 1402، صفحه 769-785
فائزه حیدری؛ جلال جلیلیان؛ اسماعیل قلی نژاد

5.

شناسائی ژنوتیپ های متحمل به شوری گندم نان از طریق کشت بافت وآزمون جوانه زنی

دوره 36، شماره 1، فروردین 1384
احمدرضا قنادها؛ منصور امیدی؛ روح‌اله عبدالشاهی؛ کاظم پوستینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب