1.

An Analysis of Tehran’s Bulk Food Retails for Developing Sustainable Design Guidelines

دوره 3، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 135-152
Ariyan Davoodian؛ Seyed Amirreza Khadembashi؛ Delaram Khorsandian؛ Zeinab Moghaddasi؛ Seyede Marzie Salamat

2.

بررسی آگاهی و درک زنان جوان تحصیل کرده به خرید و مصرف پایدار پوشاک (مطالعۀ موردی: دانشکدۀ هنر دانشگاه الزهرا(س))

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 281-300
روشنک داوری؛ فریده طالب پور؛ ابوالقاسم دادور؛ رضا افهمی

3.

مطالعه رابطه نگرش زیست‌محیطی و مصرف پایدار در میان شهروندان اصفهانی

دوره 14، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 111-139
حبیب احمدی؛ نوید نفیسی؛ ماهرخ رجبی؛ سراج الدین محمودیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب