1.

Effect of Cytokinin Type and pH Level on Regeneration of Ginger In Vitro

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 265-274
Adel Sultan Alqadasi؛ Isam Al-madhagi؛ Abdulbaset Al-kershy؛ Mohamed Al-Samaei

2.

Investigating the Effects of Ginger on Biofilm Production From Bacteria Isolated From Respiratory Tract

دوره 18، Special Issue، دی 2024، صفحه 685-696
Huda Zuheir Majeed؛ Yusra Mohmed Baqer Muhsin؛ Rasha Mohammed Sajet

3.

In vitro Scolicidal Effect of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Ethanolic Extract Against Protoscolices of Hydatid Cyst

دوره 13، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 87-99
Elham Houshmand؛ Hanieh Sadat Kamalifar؛ Hossein Elmi

4.

Preparation and properties of ginger essential oil nanocapsules

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 82-89
Marjan Nouri؛ Faramarz Khodaiyan

5.

اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 189-200
میثم پورطاهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری؛ حسن محمدی عمارت

6.

بررسی اثر تاریخ کاشت و سایه‌اندازی بر عملکرد و برخی خصوصیات کمی وکیفی زنجبیل

دوره 26، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 439-453
عادل عبدایمانی؛ غلام علی اکبری؛ الیاس سلطانی؛ مجید قربانی جاوید

7.

بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 493-506
الهام بیرانوند؛ محمد رضا سنجابی؛ محمد زندی؛ حمیده افقی

8.

تاثیر افزودن پودر تخم گشنیز و ریشه زنجبیل به جیره بر عملکرد رشد، ویژگی‌های لاشه، جمعیت اشریشیاکلی ایلئوم روده و برخی پارامترهای بیوشیمی سرم جوجه‌های گوشتی

دوره 73، شماره 3، مهر 1397، صفحه 309-318
یاسمن شریفی سوقه؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب