1.

Effect of Cytokinin Type and pH Level on Regeneration of Ginger In Vitro

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 265-274
Adel Sultan Alqadasi؛ Isam Al-madhagi؛ Abdulbaset Al-kershy؛ Mohamed Al-Samaei

2.

In vitro Scolicidal Effect of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Ethanolic Extract Against Protoscolices of Hydatid Cyst

دوره 13، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 87-99
Elham Houshmand؛ Hanieh Sadat Kamalifar؛ Hossein Elmi

3.

Preparation and properties of ginger essential oil nanocapsules

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 82-89
Marjan Nouri؛ Faramarz Khodaiyan

4.

اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 189-200
میثم پورطاهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری؛ حسن محمدی عمارت

5.

بررسی اثر تاریخ کاشت و سایه‌اندازی بر عملکرد و برخی خصوصیات کمی وکیفی زنجبیل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 فروردین 1403
عادل عبدایمانی؛ غلام علی اکبری؛ الیاس سلطانی؛ مجید قربانی جاوید

6.

بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 493-506
الهام بیرانوند؛ محمد رضا سنجابی؛ محمد زندی؛ حمیده افقی

7.

تاثیر افزودن پودر تخم گشنیز و ریشه زنجبیل به جیره بر عملکرد رشد، ویژگی‌های لاشه، جمعیت اشریشیاکلی ایلئوم روده و برخی پارامترهای بیوشیمی سرم جوجه‌های گوشتی

دوره 73، شماره 3، مهر 1397، صفحه 309-318
یاسمن شریفی سوقه؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب