1.

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

2.

اثر موم زنبورعسل و ترکیب آن با اسید بوریک بر ثبات ابعاد و مقاومت به پوسیدگی چوب صنوبر

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 173-184
داود افهامی سیسی؛ پیمان احمدی

3.

ارزیابی مدیریت مصرف آب آبیاری و کود بور در جهت افزایش کارایی مصرف آب چغندرقند

دوره 2، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 53-67
نیاز ابراهیمی پاک؛ مهرزاد مستشاری

4.

بررسی اثر و انتقال اسید بوریک در غلظت های مختلف از موریانه های کارگر تیمار شده به کارگرهای تیمار نشده Microcerotermes diversus (Isoptera: Termitidae)

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 63-71
زینب فتح الهی؛ بهزاد حبیب پور؛ سعید محرمی پور

5.

بررسی تاثیر مقادیر و روش‌های مصرف سولفات روی و اسیدبوریک بر عملکرد، کیفیت و جذب عناصر غذایی در دو رقم ذرت دانه‌ای

1-37، شماره 2، فروردین 1385
سید حسین محسنی؛ احمد قنبری؛ محمود رضا رمضان پور؛ مسعود محسنی

6.

بکارگیری روش کربوترمی جهت تولید پودر کاربید بور از ژل اسید بوریک و اسید سیتریک

دوره 41، شماره 1، فروردین 1386
جعفر اسدزاده؛ علی محمد هادیان

7.

تأثیر کودهای نیتروژن و بور بر عملکرد و غلظت عناصر معدنی میوه کارلا (‏Momordica charantia ‎L.‎‏)‏

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 901-909
علی حسن زاده؛ مصطفی حیدری؛ حسن خوش قلب؛ حسن قربانی قوژدی

8.

تسریع واکنش‌های خودتراکمی چسب چوب تانن کوبراچو با اسید بوریک

دوره 68، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 149-160
داود افهامی سیسی؛ یحیی همزه؛ ماری فرانس تونن؛ علی نقی کریمی؛ آنتونیو پیزی؛ کامبیز پورطهماسی

9.

عملکرد پوشش‌های ضدحریق معمولی و حجیم‌شونده در حفاظت چوب اصلاح حرارتی‌شدۀ کاج جنگلی در برابر آتش

دوره 74، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 111-124
احمد جاوید؛ اصغر طارمیان؛ هادی غلامیان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.