محسنی, سید حسین, قنبری, احمد, پور, محمود رضا رمضان, محسنی, مسعود. (1385). بررسی تاثیر مقادیر و روش‌های مصرف سولفات روی و اسیدبوریک بر عملکرد، کیفیت و جذب عناصر غذایی در دو رقم ذرت دانه‌ای. , 1-37(2), -.
سید حسین محسنی; احمد قنبری; محمود رضا رمضان پور; مسعود محسنی. "بررسی تاثیر مقادیر و روش‌های مصرف سولفات روی و اسیدبوریک بر عملکرد، کیفیت و جذب عناصر غذایی در دو رقم ذرت دانه‌ای". , 1-37, 2, 1385, -.
محسنی, سید حسین, قنبری, احمد, پور, محمود رضا رمضان, محسنی, مسعود. (1385). 'بررسی تاثیر مقادیر و روش‌های مصرف سولفات روی و اسیدبوریک بر عملکرد، کیفیت و جذب عناصر غذایی در دو رقم ذرت دانه‌ای', , 1-37(2), pp. -.
محسنی, سید حسین, قنبری, احمد, پور, محمود رضا رمضان, محسنی, مسعود. بررسی تاثیر مقادیر و روش‌های مصرف سولفات روی و اسیدبوریک بر عملکرد، کیفیت و جذب عناصر غذایی در دو رقم ذرت دانه‌ای. , 1385; 1-37(2): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب